• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Alpha

78 posts in this topic

Posted

Thanks! ;)

I set the scrolling appts plugin to manual in the xml. You can change that if you like. Just set scroll-speed="xx" in the top of the calendar plugin. There's other stuff you can set if you read through the scrollking appts thread itself. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks!  ;)

I set the scrolling appts plugin to manual in the xml.  You can change that if you like.  Just set scroll-speed="xx" in the top of the calendar plugin.  There's other stuff you can set if you read through the scrollking appts thread itself.  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Thanks man, this just keeps getting better and better.

Regards Stretchy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Glad to hear it! ;) I always hope that people who use my themes will customise them for themselves. There is so much you can do with the xml if you get into it. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a problem, since installing alpha + plugins, when i power down the phone, upon restarting, it wont pass the windows mobile screen. I have done a hard reset and reinstalled everything but still the same problem?

Regards Stretchy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

oh! :shock: What phone are you using?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

oh!  :shock: What phone are you using?

<{POST_SNAPBACK}>

SPV C500

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmm ... I have had that happen before with skins on my c500, but only with the old e200 ones like silvertabs, or crafty's icandy. I ended up figuring that the c500 homescreen engine is just a bit unreliable.

Sometimes if you leave the phone alone for long enough it will get past the startup screens, but if not it's hard reset time I'm afraid! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What a shame, coz I really like this skin, I'll try one more time and see what happens.

Cheers Dr

Regards Stretchy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ive had this problem several times with my C500 and after several Hard Resets I have found that by restarting the phone with the storage card removed the phone will start OK Then you can change the homescreen, shut down the phone normally and re insert the storage card.Seems a bit long winded, but its better than a Hard Reset

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

nice one, cheers for that.

Regards Stretchy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

AlphaThemeC500.home.xml

Hmm ... I have had that happen before with skins on my c500, but only with the old e200 ones like silvertabs, or crafty's icandy.  I ended up figuring that the c500 homescreen engine is just a bit unreliable.

Sometimes if you leave the phone alone for long enough it will get past the startup screens, but if not it's hard reset time I'm afraid!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

I think the problem arises when I edit the xml homepage, I dont really know the first thing about xml coding, I have just replaced the existing locations with my own, but if you have the time would you look at my ammended one.

Regards Stretchy

ps are there any issues with plugins being installed in different locations, ie phone storage and sd card?

Edited by stretchy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Your xml looks fine. There shouldn't be any problems arise from editing & replacing xml, I do it about 50 times every day! :D

I always install plugins to the phone, never the storage card. I have never read/heard any problems arising from the location of them, but if you are installing them to the card, you could try uninstalling them & putting them all on the phone. Plugin are generally very small files anyway.

When I first got my c500, I was very disappointed to find that my themes for e200 caused the problem you described. But since changing the way I use the e200 plugin, I haven't had any more problems, and certainly none with the alpha theme.

Sorry I can't be of any more help - but as a last resort, you could try removing one of the plugins (if there's something you don't really use). I figured in the end that the problem comes from homescreens just having too much going on.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for all your help doctor, I've unfortunately had to settle for a modded default home screen. I feel the problem may have been associated with the shortcut plugin being directed to an app on the sd card but I can't say for certain.

Regards Stretchy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmm ... seems a shame tho. I have never had problems with the alpha theme.

No probs for the help. Thats what I'm here for! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

okies... the screenshot looks smick! i just need to know which cab file i need to install for sp2002 :D

jus cant b bothered to read the whole thread. i know im lazy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmmm its been a while since i read this forum.. lots of things changed? im a newbie now? wonder what happened to all those postings i did....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you had read the thread, you would see that there is only one cab file.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi there.

This is a very nice theme but I would like to retrieve som of my old registry values. Can you tell me how to do it ? I have a MPX220.

Thanks man.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry m8 - I don't know what you mean. What registry values? :shock:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Am I doing something wrong, the home page doesn't fit my E200, it's all overlapped? Any suggestions? I tried the different styles within settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you sure you have installed all the necessary plugins?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

I love your homescreen however I can not configure it to work properly for me. I have US version of C500 with windows 2003. I downloaded and installed all the plugins, what I get is pink lines over the scrolling appt plugin and other plugins are misaligned. Unfortunately I don't know how to capture a screen shot. Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK - the pink lines is the limitation of the demo version of the scrolling appts plugin. To get rid of them you need to purchase the plugin. The other misaligned plugins will probably be due to not installing the necssary extra plugins, or using one of the xml files configured for Orange only phones (coz of the Oraneg specific plugin), so you're phone will probably only work with the 2002 version. Make sure you read the first post about what plugins to install, and check you are using the right xml. If none of that works then get back to me. ;)

Hope that helps, and glad you like it! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Somethings not right on my SPV C500, the Network/Battery meters and Network/Storage information are all in the center of the screen, and not in the lower part where the empty box is, plus the Calendar plug-in has pink bars running through it.

Looks promising though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can I have the appointment scrolling plugin for free? if so please contact me. Thx man! u would really rock. I'm poor man, its not like I have money to through around, I mean I can easily just press action button ahd check upcoming appiontments, I duno dude its upt o u and I wont distribute it. thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.