• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

8380 screen disappears

4 posts in this topic

Posted · Report post

Is my 8380's screen dead. I flip it open and it displays my screen as usual.. within seconds however it gets all messed up. The colors change, there's ghosting, and then a black streak appears and takes over the entire screen.

Flipping to the phone open hard stops this sometimes.

I opened the entire phone up but I'm not sure what connector i need to reattach to make sure it's ok. it seems like the video cable isn't on right.

Any tips or ideas?

patrick

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is my 8380's screen dead.  I flip it open and it displays my screen as usual.. within seconds however it gets all messed up.  The colors change, there's ghosting, and then a black streak appears and takes over the entire screen.

Flipping to the phone open hard stops this sometimes.

I opened the entire phone up but I'm not sure what connector i need to reattach to make sure it's ok.  it seems like the video cable isn't on right.

Any tips or ideas?

patrick

<{POST_SNAPBACK}>

whoa, sounds serious, contact vendor or where you got it from

or just contact mio and ask their support team

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

whoa, sounds serious, contact vendor or where you got it from

or just contact mio and ask their support team

<{POST_SNAPBACK}>

i bought it in HK, so i don't think i'll be getting service... what is mio's service email?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i found the root cause i think. the ribbon cable connection from the cpu board to the screen board.

I flipped around the ribbon cable so that the screen connector went to the cpu board and the cpu board connector to the screen board.

That made the screen work but now the phone is stuck on the blue mio startup screen.

any ideas????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.