Jump to content

ES2 (SPV C500)


Guest misa.dlouhy

Recommended Posts

Guest misa.dlouhy

Což takhle začít shrnutím praktických informací, které ulehčí novým návštěvníkům fóra zdlouhavá hledání?

Mne zajímalo..

..jak Eurotel Smartphone II (recenze na MobilManii), v anglii známý jako SPV C500 nabíjet mimo domov? K ES2 lze dokoupit přípojku k nabíjení z autozapalovače (prodává se i s miniUSB kabelem, i v setu s dobíječkou ze 4 AA baterií), nebo samotnou dobíječku (např. přes eBay).. která s českým výrobkem CADDY umožní nabíjet mobil na cestách ze 4 tužkových dobíjecích baterií. Nevím jistě, jestli k nabíjení C500 lze použít i jeden ze snadno přenosných solárních panelů dostupných např. na stránce kanadského prodejce solárních příslušenství Modern Outpost. Vím jen, že nabíječka Robinson české firmy Prosolar nabije Aku pouze do kapacity 720mAh, což na 1050mAh Smartphonu II nestačí. K solární dobíječce iSun portable Solar panel lze připojit i Battpack k dobíjení 10ti AA (a AAA) baterií, což by mohla být jedna z nejzajímavějších (a poměrně i levných) cestovatelských možností.. v případě zájmu doporučuji sledovat toto diskuzní fórum na MoDaCu a Bulletin board výrobce.. a přečíst si tento úvodník do mobilního nabíjení na MobilManii.

..kam s ním posílat fotky? Můžete si založit např. fotogalerii u Buzznet.com: je zdarma, občas zahlcena náporem uživatelů, zobrazuje fotky zaslané jak z počítače tak i přímo z mobilu v příloze k emailu s jménem a popisem fotky. Optimální rozlišení je 640x480, tedy pro Smartphone II jako stvořená. Dále lze využít českých služeb MMS pohledy - recenze na Fotografovani.cz a Pošli foto u Eurotelu.

Nevyzkoušeným nápadem je vložení miniSD karty z SD pouzdra použitého v dig.fotoaparátu s fotografiemi (např. v rozlišení 1135x787 pixelů pro zasílání MMS pohlednic) do ES2 a jejich odeslání přes GPRS (cena odhadem 12Kč za 400kb).

-- vyzkoušel jsem a funguje

To je ode mne vše, šťastné shledání, že "mobil ke štěstí nepotřebujete" vám přeje Michal

-- Oříšek nabíjení je rozlousknut na této stránce

Edited by misa.dlouhy
Link to comment
Share on other sites

Guest Tomas Kocanda

Já jsem jen moderátor, nejsem autor, takže mým úkolem je starat se o to, aby tahle část konference byla v pořádku, aby nikdo ostatní nerušil třeba spamem apod. Ale určitě to stojí za úvahu, není problém přihodit takovou základní a úvodní stránku, která by obsahovala všechno potřebné (odkazy zejména) na české zdroje. Ta stránka se může připnout nahoru tak, že jí všichni pořád uvidí jako jednu z prvních. Uděláme to...

Link to comment
Share on other sites

Ahojte,

Chel som sa spytat, ako unlocknut SPV C500 v nasich koncinach. Dlho som sa s tym hral a neslo mi to - ale nakoniec som to zvladol a prave pred chvilkou sa mi to podarilo. Pointa je dodrzat cely postup a mat dost trpezlivosti. Podobny postup mi 20x nesiel a nakoniec presiel - proste to bolo schopne padnut na timeout alebo nic nespravit ... Maju to trosku neodladene ale nakoniec funkcne...

Dakujem

Rasto

Edited by janota
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.