• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Cookie problem ?

11 posts in this topic

Posted

I'm having trouble with the colour-shading in the New Posts markers.

If I click 'Mark All Read' I'm not clearing the orange markers.

They only go if I read the individual posts.

Also the orange shading is not following through to the parent directory title when I go back to the forum main page.

Problem occurs on Win98 & XP machines using AOL and IE browsers.

Anyone else having this problem ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How odd, same problem for me too... will investigate!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorted? :D

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That seems to have sorted it - cheers :D

Thought it might be clock-related. Forum clock is fast by my reckoning, but changing PC to agree didn't change anything.

Fixed now though !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've had a problem, apparently with cookies, where I now have to log in each visit. I've deleted the cookie file so it would start over but it still does it. Anything you can think of that I might be missing or not doing correctly?

Thanks!

Edit: As if to prove me a liar, it works now. I didn't have to log in this time. Go figure. :-)

Edited by markgamber
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Time fixed too :D

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Excellent! Thanks man!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Problem seems to have returned this morning :?:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Still working correctly for me!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Generally it looks as though my problem was caused by the very annoying (you're going to guess this...) AOL browser. :roll:

However after switching to IE or Firefox I still have a more specific problem.

If I'm in Smartphone Main and click 'Mark All Read' then the board clears out the Unread markers for the whole Main sub-section - including Customisation, Software etc.

I don't mean the individual threads, just the headers when I'm on the forum front page.

Tell me I'm not going mad... :?:

EDIT : I think the same problem occurs when clicking 'Mark All Read' in the Typhoon section. Clears out markers from headers for whole section.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Also, Confused smilie comes out as ?

:evil: :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.