• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

need help on XBar 2 and Virtual Pool

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hi, I'm banging my head to use this XBar 2.0 which reading the program description definitely want to try so downloaded it and installed on phone. The programs is installed as i can see through explorer. The problem is when i try to open it using action key(middle) it opens anything that is highlighted in home screen eg sms/profile etc. If I restart phone and press action key then just for some moment i can see box to input code but it disappears as fast also.

Downloaded and installed Virtual pool from celeris but it refused to start.

Anybody ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i also tried the virtual pool mobile... but only the first version... and it didnt work...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had the xbar problem on the mpx220..I had to start the app via the start menu to enter the reg-code, everythings been working fine after that. HTH, -Michael.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok got Xbar working...it's the 2.6 version.I tried 2.5 and it's flawlessly working.Still no Virtual Pool.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.