• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Help plz MDSXL-4-3280.XL

9 posts in this topic

Posted

I was downloading Asian Rom (3.45) on my MPx220 with offline updater. It went thru by 92% and then stopped. When I put the battery back into the device, pop up says “MDSXL-4-3280. XL Download incompletely” I tried to hard Reset but it won’t let me do that.

Help Please Please

:cry: :cry: From Bangko

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was downloading Asian Rom (3.45) on my MPx220 with offline updater. It went thru by 92% and then stopped. When I put the battery back into the device, pop up says “MDSXL-4-3280. XL Download incompletely” I tried to hard Reset but it won’t let me do that.

Help Please Please

:cry:  :cry: From Bangko

<{POST_SNAPBACK}>

Try to reinstall the update on the phone...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i would try and reflash the phone, either using your new asian update or try the 1.43 (or which ever number it is) from the moto site

later

Owen

/me puts his unhelpful hat on

im sure its been said, but installing strange roms on your phone can cause tears before bed time

/me takes of unhelpful hat

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If it didn't finish flashing then it wont reset properly, so you're going to have to flash it again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If it didn't finish flashing then it wont reset properly, so you're going to have to flash it again.

<{POST_SNAPBACK}>

I am having the same problem, trying to reflash with the online would not find the phone...tried using the offline upgrade it says it was successful however when i put battery in and try again it takes me right back to the error msg, and I am unable to do a hard reset

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am having the same problem, trying to reflash with the online would not find the phone...tried using the offline upgrade it says it was successful however when i put battery in and try again it takes me right back to the error msg, and I am unable to do a hard reset

<{POST_SNAPBACK}>

I am having the same exact problem. Tried the offline updater, although it says it completed successfully , when powering on it gives the same err msg. Any help on this matter would be greatly appreciated.

Thanks,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am having the same exact problem. Tried the offline updater, although it says it completed successfully , when powering on it gives the same err msg. Any help on this matter would be greatly appreciated.

Thanks,

<{POST_SNAPBACK}>

Yup same thing happened to me when I used Cingular's online System Update. I corrected the problem by downloading Moto's offline upgrade wizard then installing the Asian ROM. After successfully flashing, I then installed the 1.43 update using Cingular's System Update again. Hope this helps :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

help please somebody could solve the problem im getting this, and cant fixit, it supouse to make the instalation, but when i power it on the same message...

help!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi there, as you see I had the same trouble, thank god I could fix it; the only way to solve this is to flash using the 1.3 rom.

The good news is that i have it, so if somebody need it, just letme know.

Cheers.

Edited by asael2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.