demonise

MPX200 stuck in airplane mode after hard reset

7 posts in this topic

My phone crashed yesterday and after doing a hard reset, my phone is now stuck in airplane mode. I have reset the phone a second time but is still getting stuck in this mode.

Has anyone got any ideas how to get the phone to start up? Should I do a third hard reset? Should I kick the phone out my window? Any ideas anyone, please??

Edited by demonise
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I had the same problem...unfortunatley I tried everything to unlock it. As result the phone started emitting some strange sound through the mike.

So I had to resort taking it into assistance and just only got it back.

It took them 3 months...and they had to replace the entire phone mainboard.

So here you go...

Yes, the mpx200 is a bit buggy so once you get it fixed dont do it again :o

-M

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you put you SIM into another phone, can you access the network OK ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can get to the Airplane mode function by pressing and holding the green call button. Then, you'll get a menu where you can turn off Airplane Mode... had the same thing once and looked for ages to find out you can just switch it off maually.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys.

Sorry for bringing this thread back from the dead, but I seem to be experiencing the same thing with my 200. Apparently it's stuck on Airplane Mode or something, as I can't seem to be getting any service, no matter what. I'm running WM2003, and even after accessing "Flight Mode" from the quick menu, nothing happened.

Any known way to fix this ?

Thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Flight mode turns the radio OFF [flight mode], so the phone won't communicate and interfere with the aircrafts instrumentation.

On my 200 a one second push [maybe two seconds] on the power button accesses the quick menu, then scroll down to loud and press select.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you recently upgraded to 2003?

There are known issues with some of the dodgy 2003 ROMs than can give a similar issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.