• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Won't play mp3's

12 posts in this topic

Posted

I installed pocket music on my smt 5600, and decided to delete it. Now my windows media player won't play mp3's. It says it doesent regonize the format or its corrupted. What should I do? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When you say you deleted it, do you mean you uninstalled it properly using thew Add/Remove Programs tool or just deleted the folder and shortcut ?

If you did the latter then reinstall it and uninstall it using the tool in either Settings or ActiveSync.

Next thing I would do is to use a file explorer / manager (Binarys' Smart Explorer is my preferred option) to reassociate MP3 files to Windows Media Player.

This hasn't happened to me (yet) but that method should clear your problem.

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for your reply disco stu.

I uninstalled it through settings, and now I can't play them with media player no more. Is there a way to reinstall media player? How do I associated with media player through smart explorer? This is really making me upset. I have so many songs on my phone. :cry:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Dammit!!!!!!!

It won't play :) . I liked pocket music, but it wouldn't let me use my songs as ring tones.

Please help if you can.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Okay, I've never even seen an SMT5600 so I hope this is the same as my C500.

Go into Smart Explorer, hit File, select Open and then Manage File Types.

Now scroll down to .mp3 and hit Menu.

Select Edit file type.

Now Menu again and Change Application.

Now open up the main Windows folder (not \Storage \Windows) and scroll down to wmplayer.exe and hit Done (3 times etc).

I think you need to restart the phone now.

I really hope this works for you, because otherwise you'll probably need to hard reset.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, same error.

How do I hard reset?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Disco stu....I love you man.

I owe you a beer.

All my problems are fixed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Disco stu....I love you man.

I owe you a beer.

All my problems are fixed.

I don't know why GOOGLE didn't give me this page 2 weeks back..

I've been breaking my Head for this one solution...and searched in lots of word combination in Google..

Thanks Disco.... Nice solution.. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

wish I had found this thread sooner.

i installed-uninstalled pocketmusic twice and had to do hard reset...

no pocketmusic anymore for me :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had the same problem and thought I'd try to reinstall the Media Player before I Hard reset my phone. While searching for a .cab, I found that there's a folder that some times goes missing or gets filled up.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5552438

My problem was the folder was full, so I deleted the folders inside of it. And my Media Player WORKS again! I didn't even have to reinstall. I'm so happy I just had to share what I found.

Good luck.

Andy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's an old post you dug up there then again the last two people dug it up after 2 1/2yrs from the original topic start date.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.