proud mary cadillac iiii

Guys, this is hot, hot, hot!

7 posts in this topic

...thing!

Does anyone know how to make their MPX200 run cooler? Does anyone know why she heats up so much? And yes. I do have the 2003 upgrade.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you mean it's hot while it's charging? if so it's to be expected.

If you mean in general it could be that your battery could be having problems and may need changing.

Having the ilegal 2003 update on your phone does not affect how hot the phone gets.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Mine doesn't even get lukewarm, never mind hot, if it's getting hot whilst charging as awarner suggests,try changing the charging method, i.e. if it gets hot in the cradle change to straight USB or the other way round, failing that it sounds like a new battery.

[ unless you can temporarily swap one with a friend and see who's phone gets hot then. ]

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you mean it's hot while it's charging? if so it's to be expected.

If you mean in general it could be that your battery could be having problems and may need changing.

Having the ilegal 2003 update on your phone does not affect how hot the phone gets.

<{POST_SNAPBACK}>

Mine used to run hot as well, until I was forced to hard reset a couple weeks ago. After that, it runs cool AND the battery now holds a charge for more than 2 hours. It actually operates like a cellphone now. It will hold a charge all day, even while receiving emails from our exchange server. It is like having a new phone. :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
...thing!

Does anyone know how to make their MPX200 run cooler? Does anyone know why she heats up so much? And yes. I do have the 2003 upgrade.

I have had the same trouble but luckily i was able to sort it out. Here is what you may wanna do:

Check if your " beam" option in Phone Setting is on. If its on, turn it off and use for a while and see if you find it better.

If the above given thing does not work, try hard reset and that will hopefuly fix the problem.

Kash

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holy resurrecting-old-threads batman!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm, try the freezer. :rolleyes:

nah jk, im sure theres a reg tweak

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.