Sign in to follow this  
Followers 0
Ranger2005

No sound when playing mp3 with Media Player

7 posts in this topic

My e200 plays the ringtones ok and the beeps on button presses but nothing when using the media player to play mp3s. I've also tried Betaplayer and again, no sound. Anyone know what I need to do to correct this?

Ta.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you try this CAB file:

MP3.RT.Fix.cab

It will re-associate MP3 files to WMP. I hope it will work on your phone. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cheers, I'll try it and post back the result - might be early next week though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have similar problems. Sound suddenly doesn't work. My MP3 ringtone and the key tones still work. But music from WMP10 or TCPMP doesn't work.

Also, the volume up and down on my left side of my 02 Xphone IIm doesn't respond. ANy ideas? The above solution didn't seem to help. ;)

Please help. thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Also, the volume up and down on my left side of my 02 Xphone IIm doesn't respond. ANy ideas? The above solution didn't seem to help. :D

Please help. thanks.

<{POST_SNAPBACK}>

Kindly try this CAB file. ;)

VolumeRestore.cab

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kindly try this CAB file.  ;)

VolumeRestore.cab

<{POST_SNAPBACK}>

Oh my goosh! It works! Thanks a lot!

May I know what was wrong actually? Cause I'm puzzled how this happened in the first place :D.

Oh, before I tried the CAB file, I managed to get media player playback by setting the use system volume in TCPMP settings. Just in case anyone else experiences similar problem.

Thanks gpcarreon again! I was on the verge of resetting my phone :D.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im glad it worked! ;)

Homescreen which skins the volume dialog is one cause. Also, manually modifying the volume dialog registry keys might result into such an issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.