• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Search contacts by typing just part of the number

2 posts in this topic



I had a qtek 7070 about two years ago and one of the features I liked the most was the ability to search for contacts just by typing ANY part of a phone number OR name... If someone's number was 123456 I typed 456 in the home screen and I got him highlighted....

Now, the problem is that I got another Qtek 7070 today and I can't find where to turn this feature on... When typing number in the home screen, it finds the contact only if I start typing the number from the beginning (123.... in the above case). I tried upgrading it to Qtek 1.5 ROM but it is the same....

Any ideas?




Share this post

Link to post
Share on other sites


Yep, I had this exact problem with my Treo 650. I was branded to Orange, and that meant the menu that allowed me to turn on this feature wasn't accessible.

I updated the firmware to a non Orange specific one, and the menu appeared and I activated it.

I don't know if its possible with your phone, but you said you used to have it, so could be something to look into.

Thanks, Chris


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.