Sign in to follow this  
Followers 0
erik08

geen verbinding met spv M500

5 posts in this topic

Wie kan mij helpen?

Ik krijg geen verbinding met mijn spv M500.

De vebinding wil ik met een usb kabel maken.

Er gaat iets fout met active sync...

Ik heb windows xp (home edition)

Ik gebruik active sync 3.8 (3.7.1 en 4.1 ook geprobeerd)

Bij het instaleren van active sync heb ik geen verbinding gemaakt met de spv volgens de voorschriften.

Ook zet ik norton even uit (mocht dit nut hebben)

Bij firewall zag ik dat er al was aangegeven dat er voor active sync een uitzondering gemaakt wordt.

de foutmelding: In active sync connection manager is een fout opgetreden en moet worden afgesloten.

Wie kan mij verder helpen?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog wat info voor degene die er wat mee kan..

Mn spv geeft tijdens het verbinden aan:

connecting to host

user authenticated.

Dan heb ik heel even de kans om hide of cancel aan te klikken op de spv.

En dan loopt active sync vast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

welke firewall heeft u ? met mcafee moet je ook het privacy uitzetten

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een standaard windows firewall.

Nog geen verbinding kunnen maken met spv trouwens..

Het viel mij ook op dat active sync vanzelf start bij het opstarten van de laptop.

active sync loopt dan direct vast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.