• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

i300 help

28 posts in this topic

Posted

Right, after having the phone for 3 months I finally decided to sit down and spend some quality time with it.

Bad Idea.

Two main problems:

1) I cant get tcpmp to work on it, when it installs it tells me that the software was not designed for this mobile device (program doesn't come up in activesync either). Can someone talk me through _reeeeeally_ slowly ways I can get my avi files to play on the device or am I going to have to change them all to wmv?

2) Bluetooth isn't working. Set as discoverable and people can find the device when they search but it then fails to connect on their side. This did work when I first had the phone. ;)

My phone is smarter than me...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Basically the phone device doesnt support avi files because there are codecs needed. They way i found was, convert them into.mp4 format (ipod standard), youll have to google software, then play the movies using the samsung media player that came with the phone, (well it came with mmine), if not youll have to find windows mobile compliant codecs, google that see what you get.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Eventually found out how to perform hard reset.

Turn off phone.

Hold Power button and 0 until password screen appears.

Type password (1234 in my case).

Screen said it was formatting phone, after about 5mins phone rebooted twice and is now working. Contents of HDD intact. Phone memory wiped...everything back to factory settings

I enter password (1234) the phone not work ??? why ??? help me !!!

thanks

Edited by tranhieucn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.