• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

T-Mobile US MMS settings Qtek 9100

3 posts in this topic

Posted

I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.

This is what I used.

Server name: tmobile

Gateway: 216.155.165.50

Port number: 9201

Server address: http://216.155.174.84/servlets/mms

Connect via: Internet

Sending size limitation: 100k

wap version: wap 1.2

There has to be something missing and I cannot seem to find it. Can anyone help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.

Which APN are you using? TMo seems to require you to use the wap.voicestream.com APN to access their MMSC. If you're using internet2 or internet3, change your connection and try again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey wassup I have a Qtek 9100 working with Cingular but i can't send MMS because i dont have the settings for the sever, can you give me the settings?

Server name: ?

Gateway: ?

Port number: ?

Server address: ?

Connect via: ?

Sending size limitation: ?

wap version: ?

I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.

This is what I used.

Server name: tmobile

Gateway: 216.155.165.50

Port number: 9201

Server address: http://216.155.174.84/servlets/mms

Connect via: Internet

Sending size limitation: 100k

wap version: wap 1.2

There has to be something missing and I cannot seem to find it. Can anyone help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.