• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Voice Command Button Mapping After Reset

5 posts in this topic

Posted

I've got Voice Command 1.5 working perfectly on my SPV M2000. I've mapped the 'record' button to it. However, every time I do a soft reset (quite often, as we all know), the mapping is lost and I have to do it again. Why is this and how do I fix the problem ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same model, only mine is on T-Mobile.. Mine did this before I downloaded the update for it from T-Mobile's website, maybe orange have released an update two?

I am glad I am not alone with my 3+ a day restarts ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same model, only mine is on T-Mobile.. Mine did this before I downloaded the update for it from T-Mobile's website, maybe orange have released an update two?

I am glad I am not alone with my 3+ a day restarts ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Thanks Mike. Can't see anything on their website.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Might be because you have it installed on the Storge Card instead of on the Phone memory?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

it remembers the button I use no probs, I've had it on most of um! tryng to find the best one, no button is in the right place on the MDA Vario.

I have MSVC installed on the main system memory (more space for MP3s on my sd card :)

3 times a day hey... yes I agree, but I've only been restarting so often since installing voice command,,,, hmm.. but things improved when I unistalled that Wirespeed Program Launcher. we will c

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.