Ingvarr

WM5torage

1019 posts in this topic

Can't now access the card via activesync, only by removing the card and inserting it in a laptop.

Help!

Fixed.

Re-formatted the card in the laptop, re-inserted in the pda and it's now visible and accessible.

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow! That's really the best thing I've ever seen for smartphone!

Thanks for the sharing! Good job! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ingvarr,

Thanks for this great program. Let me just ask you something. Is there any way to run WM5torage in silent mode? "WM5torage -a/d -q" activates/deactivates and quits the program, but I wanted to create a link so that the GUI didn't appear at all. Is it possible?

Edited by Bruno Martins
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello Ingvarr,

Thanks for this great program. Let me just ask you something. Is there any way to run WM5torage in silent mode? "WM5torage -a/d -q" activates/deactivates and quits the program, but I wanted to create a link so that the GUI didn't appear at all. Is it possible?

Hi Bruno, nope, no such thing. Sorry.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your reply, Ingvarr.

Can you please release a new version of your program with that option? You could add a "-s" switch, to make it run in silent mode.

I would really appreciate that. I have made a mortscript that uses WM5torage, but I would like to disable the GUI.

Thanks in advance and best regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been using version 1.89beta2 almost everyday for about 6 months. I use it to sync Itunes -> Itunes Agent -> WMStorage.

Works, fine, but the other day I backed up using Sprite and saw an error saying that my root was low on memory. Sure enough the device storage memory was low, down to 3MB. I searched using Total Commander and found this huge file, over 24MB, called WM5drvlog.txt.

Googling brought me this thread where I see it should be much smaller. I renamed and deleted it with no ill effects -- WMStorage worked just fine and now that file has been re-created at about 64Kb.

I don't know if uninstalling the software deletes the file. If so, it would be easier to do that and reinstall rather than finding and deleting it.

Just thought I would document this. No action requested or necessary

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just thought I would document this. No action requested or necessary

...not surprising - it is a beta you are using.

This writes a log file - just use the last released version which does not create a logfile.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you for your reply, Ingvarr.

Can you please release a new version of your program with that option? You could add a "-s" switch, to make it run in silent mode.

I would really appreciate that. I have made a mortscript that uses WM5torage, but I would like to disable the GUI.

Thanks in advance and best regards

Ingvarr, can you fulfill my wish?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you for your reply, Ingvarr.

Can you please release a new version of your program with that option? You could add a "-s" switch, to make it run in silent mode.

I would really appreciate that. I have made a mortscript that uses WM5torage, but I would like to disable the GUI.

Thanks in advance and best regards

I'd actually love to have commandline options... I've been looking for ages for a USB mode toggler to add to my today theme!

Currently I use a small MortScript I made (works on the Samsung Omnia... far from perfect since a window will pop-up for fractions of a second):

usb = RegRead ( "HKLM", "Drivers\USB\FunctionDrivers", "DefaultClientDriver" )


If ( usb eq "RNDIS" )

Run ( "\Windows\USBSetting.exe" )

Sleep ( 200 )

SendSpecial ( "Down" )

Sleep ( 50 )

SendSpecial ( "CR" )

Sleep ( 50 )

SendOK


ElseIf ( usb eq "Mass_Storage_Class" )

Run ( "\Windows\USBSetting.exe" )

Sleep ( 200 )

SendSpecial ( "Up" )

Sleep ( 50 )

SendSpecial ( "CR" )

Sleep ( 50 )

SendOK


EndIf

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i can't download file. please help.

i use sitronics ssp-101, and my pc is a mac os x 10.6.2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forcing people to register before letting download is understandable albeit in my eyes is close to spamming.

But all right, if it's the way here, ok. I did register, still can't download? Very disappointing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't really work for me. I plug in the cable, after like 1 minute the card shows up in the My Computer but Windows always asks me if I want to format the card. Why? ActiveSync works fine btw.

Using WM 6.1 standard (smartphone).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This file has been reported as broken because: It says you dont have permission to download the file

can i know y?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try downloading after you registered?

Also now you have posted try downloading again.

I am currently at work so cannot access the download section due to restrictions on the network

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI

Had same pb as cyysky but solved by resend activation and activate my account

but now same pb as XanaRaquel on my HTC Touch cruise with WM 6.1

anybody know why ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

great work, thanks a lot, solved my problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.