• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Answerphone Spool

6 posts in this topic

Posted

I've just discovered that my answerphone spool isn't working properly (on Orange).

It looks like it's requiring a soft reset to alter the state, not useful as it means i've missed a couple of messages, and also have to reboot to clear the indicator after listening to one ;)

Does anyone else have this problem?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I too am getting this problem. Did you try the checknotifications fix Paul?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've had a spool not even disappearing after a soft reset too, but if you remove the offending entry with Check notifications (it will be a script0x0000 one) then do a soft reset, the spool disappears.

I don't get too many answerphone messages anyway as I'm usually able to answer but have briefed people to send a text instead anyway as I'm on pay as you go now ;)

Edited by murf62
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does anyone NOT have a problem with the answerphone spool?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does anyone NOT have a problem with the answerphone spool?

P

<{POST_SNAPBACK}>

mine still tells me i've 1 new message every time i turn it on....looks like its there forever ffs :S

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.