richmorl

Camera not there on A701

3 posts in this topic

Anyone got any clues to this? I have a Mio A701, and the Camera Icon has disappeared in the Pictures & Videos page. I have even hard reset the device, and its still not there. I press the camera button on the side and it takes me to pictures & videos, but i cannot take any new pictures!

There is no camera.exe file in any folder, which there is on other devices, and i copied this over, but still doesnt work. Please Help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anyone got any clues to this? I have a Mio A701, and the Camera Icon has disappeared in the Pictures & Videos page. I have even hard reset the device, and its still not there. I press the camera button on the side and it takes me to pictures & videos, but i cannot take any new pictures!

There is no camera.exe file in any folder, which there is on other devices, and i copied this over, but still doesnt work. Please Help

i would recommend you do , another HARD RESET.

you can do HR by turning your phone off, then press the Volume Down button and the Red End button, hold them both until the reviece Vibrates. that is a hard reset.

i'm sure your camera will show up after that.

Nadavi. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no luck im afraid. I did Hard Reset a few times first of all, but i tried again this morning, and still no camera. Is there any other camera software out there that will work with the A701? Im guessing im not going to get a reply from Mitac!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.