Sign in to follow this  
Followers 0
kepners

mp3 corruption

3 posts in this topic

i have had my i300 foir a few months now all lovely,

until about two weeks ago i added some more song and it wouldnt find them. i deleted all songs and re-installed them only to be told that they are all corrupted. so i deleted and tried again... still them same problem.

i've also had the media player reading the music file twice! not sure why this is.

The media player tells me the fiels there and i can see the files there but it wont play them what do i do?

i dont think the hard drives broken because i can hear it buzzing away

does anyone have any ideas.

Ta.

kepners

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well seems like some corruption - could be the hard disk failing as there have been many known issues

I would suggest to:

1) perform a hard reset and see if the issue happens

2) upgrade the ROM, if available

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
well seems like some corruption - could be the hard disk failing as there have been many known issues

I would suggest to:

1) perform a hard reset and see if the issue happens

2) upgrade the ROM, if available

:) you know where can i find latest ROM for i300 ? i was searcing round since last month... but still cant find it :) ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.