• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Sending email

2 posts in this topic

Posted · Report post

Hi All

New to this so please bear with me. Took delivery of M5000 from Orange last week. All seems OK, a little slow & drags a fair bit but can live with that. What's proving a nightmare is sending emails. receiving them is fine but as soon as I reply, and have a mail in the outbox then everything seizes up and cannot send/receive anything. Settings should be right (pop3/outgoing/incoming addresses) as carried over from M2000.

Just can't fathom out whats going on - Orange are pretty much no useless and am lost now.

Any help much appreciated.

Thanks....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi All

New to this so please bear with me. Took delivery of M5000 from Orange last week. All seems OK, a little slow & drags a fair bit but can live with that. What's proving a nightmare is sending emails. receiving them is fine but as soon as I reply, and have a mail in the outbox then everything seizes up and cannot send/receive anything. Settings should be right (pop3/outgoing/incoming addresses) as carried over from M2000.

Just can't fathom out whats going on - Orange are pretty much no useless and am lost now.

Any help much appreciated.

Thanks....

Hi Bear21,

Without seeing what settings you are using, I am not sure what could have gone wrong ... did you speak with the Orange technical support, or just regular customer services? Tech Support is on 07973 100156 and they are usually pretty good. Last time I had problems configuring email I called them from a landline, and they were able to send the settings out to me OTA (over the air) and all I had to do was put in my password for the account.

Alternatively, you might want to try This online tool on the Orange Website which looks like it might achieve a result. The M5000 isn't listed here in the choose my phone bit, but the M600 is, and they are both WM5 devices so it's worth a shot.

Sorry I couldn't be of more help .........

Cheers,

Dan

Edited by danwatson1974
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.