lauralou

TomTom Navigator 5 and Qtek 8500

Recommended Posts

lauralou    0

Hi

Have any of you been able to load TomTom Navigator 5 on to your Qtek 8500? I have the software copied on to my storage card, but I can't get the application to work. Any ideas? :D

Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites
paholman    2
Hi

Have any of you been able to load TomTom Navigator 5 on to your Qtek 8500? I have the software copied on to my storage card, but I can't get the application to work. Any ideas? :D

Lou

Hi,

What problems are you having?

I had a problem where the screen was small, fuzzy and distorted so unusable.

It was fixed with Tom Tom Mobile 5.2 check here

Note you also need to copy the files directly onto your card via a card reader and not via Active Sync.

Hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
lauralou    0
Hi,

What problems are you having?

I had a problem where the screen was small, fuzzy and distorted so unusable.

It was fixed with Tom Tom Mobile 5.2 check here

Note you also need to copy the files directly onto your card via a card reader and not via Active Sync.

Hope this helps

I basically can't get the appliation to boot up. On my Qtek s100 the software automatically loaded from the SD card, but on the 8500 it doesn't seem to do that.

Thanks very much, I'll give both of these suggestions a go tonight

Share this post


Link to post
Share on other sites
roma0803    0

For the 8500 (Smartphone) you will need to use TomTom Mobile 5.20 to run. TomTom Navigator is a PDA version. This applies for the executable, you can use the Navigator maps with the Mobile version.

Edited by roma0803

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom Tom Mobile 5.2 works fine with the 8500, except for the fact that the GPS signal is constantly lost.

But, I still dont know if it is a qtek8500 problem or my GPS receiver.

I tested the receiver with an imate SP5m and it works fine. But I refuse to think that it is something wrong with my sexy 8500 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
mcwarre    0

Just got my i-mate smartflip and got TT5.2 working. Cool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.