• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Went from having full service to "No Service"

5 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

I just bought this phone brand new today, and it worked fine - and then I woke up this morning after letting it charge via the USB (If that helps any), and now it went from "Searching" for the network to "No Service" and I can't seem to figure out why. Anyone know what I can do to fix this?

I've also tried to update the rom, but it gets to the point where it says "it's exceeding the time limit", and doesn't go any further as far as the 'start flasher downlad etc'.

Edited by blakkidd
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I just bought this phone brand new today, and it worked fine - and then I woke up this morning after letting it charge via the USB (If that helps any), and now it went from "Searching" for the network to "No Service" and I can't seem to figure out why. Anyone know what I can do to fix this?

I've also tried to update the rom, but it gets to the point where it says "it's exceeding the time limit", and doesn't go any further as far as the 'start flasher downlad etc'.

To keep an update going here, I did managed to get the rom update done, but still getting the "No Service"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

To keep an update going here, I did managed to get the rom update done, but still getting the "No Service"

take out battery and put back in

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

take out battery and put back in

have u restarted? and/or turned the phone antenna off through comm manager and turned it back on?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey evn i had the same problem, mine 2 showed no service, even though i updated the rom n al. but i didnt get solved. so had to get a new phone. i stil hav tat phone in my cubord, but nw i use cingular 2125.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.