• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Phone not responding and Missing Calls & Texts

7 posts in this topic

Posted · Report post

Hi,

Please help me someone, as this issue is driving me MAD!

After being on for a while my phone misses calls and texts, even though they are shown in the call register. Also when I try to do anything (phone, calendar, even the start button) I get an error:

Can''t find ":mscdial" or one of it''s components .........

This has happened from when the phone was only a few weeks old and happens at least 2 or 3 times a day!

As the phone is only 2 months old, I do not want to do a ROM upgrade in case things get worse.

I am in the UK, so it can''t be the dreaded missed calls issue due to the USA band thing.

HELP PLEASE!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ditto Mate...!

the problem occurs - when one of the softwares gets installed. The only way is to reboot your phone & do a hard reset - also check the date & time update - once that gets changed automatically you the phone wont log your missed calls or recvd calls.

Regards,

:)

Hi,

Please help me someone, as this issue is driving me MAD!

After being on for a while my phone misses calls and texts, even though they are shown in the call register. Also when I try to do anything (phone, calendar, even the start button) I get an error:

Can''t find ":mscdial" or one of it''s components .........

This has happened from when the phone was only a few weeks old and happens at least 2 or 3 times a day!

As the phone is only 2 months old, I do not want to do a ROM upgrade in case things get worse.

I am in the UK, so it can''t be the dreaded missed calls issue due to the USA band thing.

HELP PLEASE!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had this problem for awhile and found out that it seemed to be from installing the DontForget program. Now, I have only used versions of DontForget prior to the newest 2.0 but that is because I don't want to risk the problem showing up again. Anyway, ever since I havn't installed DontForget, I have not had the problem with the missing mscontacts or mscdial error

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the replies.

I did try to uninstall software before reading these and did indeed find that the problem was related to DontForget. I uninstalled it, and everything is now OK.

Gareth

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the replies.

I did try to uninstall software before reading these and did indeed find that the problem was related to DontForget. I uninstalled it, and everything is now OK.

Gareth

This is really odd.. I have Qtek 8500 version and I have installed DontForget 2 a week ago and I haven't noticed such problems. Did the problems occur instantly after the installation or after a while?

Should I have my eyes open..? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is really odd.. I have Qtek 8500 version and I have installed DontForget 2 a week ago and I haven't noticed such problems. Did the problems occur instantly after the installation or after a while?

Should I have my eyes open..? :)

It happened a while afterwards, so YES I would keep my eyes open if I were you! It probably depends on exactly which vewrsion of both application and ROM you have.

Gareth

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the replies.

I did try to uninstall software before reading these and did indeed find that the problem was related to DontForget. I uninstalled it, and everything is now OK.

Gareth

I also use dont forget and have seen the same problem.. happens every so often, no biggee for now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.