Jump to content
Sign in to follow this  
caidonline

Vario wifi problems

Recommended Posts

Just to apologise in advance if this topic has already been answered...couldn't find the solution and I'm a "forum newbie"

T-mobile Vario (not ll) finds my Belkin Pre-N router (which is happily connecting to my two PC systems and T-Mobile MDA Compact via a SD San Disc WNIC), but will not find IP address and connect. T-mobile sent a new one in case the wireless adaptor was down...same thing.

There is no encrytion wpa-psk or wep, no filtering and the wireless is set to 802.11b&g. I even tried it with the routers firewall off...and firmware is bang up to date. I saw in a post that inserting the IP address manually helped..but don't know which IP to put in. Belkin's is 192.168.2.1 which I tried..no go. Tried DNS 4.2.2.0 (from Belkin support) also no go.

Any help would make it a really happy xmas!!

Edited by caidonline

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another member a while back confirmed that his Vario wouldn't connect to his Pre-N router either.

AFAIK there isn't a solution

Share this post


Link to post
Share on other sites
Another member a while back confirmed that his Vario wouldn't connect to his Pre-N router either.

AFAIK there isn't a solution

I thinkyou must be right. Belkin don't even bother replying to queries on their routers. I tried a Netgear which connected first time, so I ran a Cat5 from the Belkin to the lan port of the Netgear and now have wireless for all my toys!...Still, I can't help thinking there must be a way to get the Belkin to work..after all, it's just a router.....??

Cheers

Bob

Edited by caidonline

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×