ddieter

C500 only vibrates intermittently

4 posts in this topic

In the last little while, my C500 has only been vibrating every once in a while, even though it is set to vibrate and ring on each phone call or text message. On average it vibrates probably 1 out of 10 times.

I've obviously performed a soft reset, with no luck.

Does this sound like a mechanic or software problem?

I'm wondering if its software, as if it was mechanical, I would have expected to stop completely, rather than vibrate every once in a while.

I'm assuming I should try a hard reset?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have excatly the same issue. So far I've narrowed it down to the phone will vibrate, but only when virtical. If it's not extacly virtical, then it doesn't vibrate ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just ordered a set of screwdrivers to see if there's any internal issues in the phone. I susspect that the motor's got some dirt stopping it or it needs to be reseated ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the vibrate motor is similar to other devices it connects to the mainboard by using sprung connectors so it's possible these have become less sprung and so giving a gap between the motor and board.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.