• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Problem with Homescreen

3 posts in this topic

Posted

I dont know if this is only me but sometimes when I run a game that was made for the 176*220 screens, and then exit, the top bar on my homescreen shoves all the information one level down, and the top bar is permanentally empty untill I restart the deice.

Am I the only one experiencing this and is there a fix to it besides restarting?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I dont believe this is just us. I have 2 YES 2 blackjacks. One personal and one from work. They BOTH have this same problem. Although it is interesting you said it only happens when you play 176/220 games. I get it no matter what I think. When I turn the device off and on it fixes it. But no matter what program I use... Actually I am only using TCPMP and WMDOOM the homescreen does the same thing. This is VERY VERY annoying. and when you go to start menu it doesnt do it. But going back to HOME it does it all over again... What gives?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I dont know where I saw it but found an answer to this. Was actually on the cingular forums.

Anyway, it has to do something with the graphics api and is a software problem. This can only be fixed by cingular and samsung as an update. So untill they decide to group up and fix this problem, were SOL until then.

I know their update was good for those 3 countries that needed the radio fix, but thats all it did. I wish they did more than that, like the BT stack, the screen glitch, or maybe some of the bugs in their programs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.