• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Audio alert/vibrate on new text message...

6 posts in this topic

Posted

I can't set my 750 to vibrate and play and audio alert when i receive a new text message. Is this just me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I can't set my 750 to vibrate and play and audio alert when i receive a new text message. Is this just me?

Mine plays audio and vibrates at the same time.

Did you go "Sounds & Notifications" in "Settings"? There in the "Notifications" tab you can change your settings for that. SMS is "Messaging: New Message"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmm, i had the 'Chirp' audio on, with the bottom checbox for ringer switch turned off. Will try with another sound and both checkboxes ticked :l Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You wouldn't credit it, but now i can't get a ringtone for incoming calls or text messages either. ;) No vibrate at all for some reason. What am i doing wrong? I've got 'Enable sounds for' set On for Events and Programs, and Off for everything else; I've selected audio clips for all my phone events and for Messaging as well, and i've got the Vibrate checkboxes ticked for all events too. Faulty phone perhaps? Or am i still missing something maybe?

Edited by stripeycat
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You wouldn't credit it, but now i can't get a ringtone for incoming calls or text messages either. ;) No vibrate at all for some reason. What am i doing wrong? I've got 'Enable sounds for' set On for Events and Programs, and Off for everything else; I've selected audio clips for all my phone events and for Messaging as well, and i've got the Vibrate checkboxes ticked for all events too. Faulty phone perhaps? Or am i still missing something maybe?

Well maybe you have.. I have the same settings on mine and its fine as it's always been. Maybe backup your stuff and try a hard reset?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had something similar. Try to push volume-button-up (on the left side of Treo) few times :D Once I accidentialy muted it by pressing volume-down button ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.