PaulOBrien

Athena Test Mouse Driver

9 posts in this topic

Far from perfect i'm sure you'll agree but it works, and it's a start ;)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Far from perfect i'm sure you'll agree but it works, and it's a start :D

P

Nice work mate. Unfortunately I've not got my 4in1 with me but I'll give it a go tonight. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, after install, you'll get a Japanese dialogue box pop up on startup.

Nothing to worry about i'm sure ;)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem, what with me being 1 quarter Japanese and all......... ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paul,

I installed the cab file and rebooted......plugged in my mouse expecting something to appear.....but no luck!

Same as before.

i shall re-try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well,

It seems that my device didn't lke being rebooted with the mouse plugged in!

I have to upplug, then restart - await for confirmation box and then replug to get a cursor.

Good work paul.

I hope you dont mind but I took the liberty of uploading this to XDA-developers as people were complaing that they had to sign up to modaco when they were following the link! They dont know what they are missing.

I shall delete my post if this is a problem.

Thanks

Edited by yarod_g14
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No effect on my HTC X7500...

any advice?

:rolleyes:

Should I install some other sw?

Edited by ascito
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.