• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Can't save camera pics to storage card

3 posts in this topic

Posted

The SPV M700 shows me two icons on top, for card and device storage. When I set it to card, the storage capacity increases to reflect all the space on there, but when I take a pic, it doesn't seem to save anywhere at all. It worked a couple of weeks ago and I don't know why it doesn't work anymore. Did I delete a file on the storage card or something? I tried manually creating a folder on the storage card called "My pictures", but it still won't save pics there. It saves fine to the device memory.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The SPV M700 shows me two icons on top, for card and device storage. When I set it to card, the storage capacity increases to reflect all the space on there, but when I take a pic, it doesn't seem to save anywhere at all. It worked a couple of weeks ago and I don't know why it doesn't work anymore. Did I delete a file on the storage card or something? I tried manually creating a folder on the storage card called "My pictures", but it still won't save pics there. It saves fine to the device memory.

Thanks

same problem here.

Any suggestions?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

same problem here.

Any suggestions?

Yes - I've had the same problems with my M700. I'm using a genuine 2Gb Sandisk card. I find that if I pop the card out and use it in a card reader on a PC/Mac, all the files/pictures are on there and can be copied off.

However it is necessary to reformat the card to get it to work properly in the M700 again.

It's very strange, and VERY annoying!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.