• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Need Help

3 posts in this topic

Posted · Report post

Hello all ~

New here so this is my forst post

My Imate jamin suddenly turned off yesterday and refused to turn back on. Thought it was a battery problem so charged it up again and turned it on. It now takes over 5 mins to turn on and thebluetooth and speaker will not work.

when i search for bluetooth devices it takes around 4-5 mins then comes up with bluetooth harware error.

The speaker will not work at all no sound when playing video or music. Althought does work through headphones.

I have reinstalled the Updated rom form the clubimate ftp and also have tried other roms all of which end up with the same problem.

I hope someone can helpp me with this as I think this is a fantasic phone. but i mainly use it as a Sat nav with TOMTOM and now thats is usless.

anyway thanks for taking the time to read this all help will be welcome.

Cheers Andy

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I would have suggested a hard reset, but as you have flashed the ROM, that would have happened anyway. I assume you've tried running it without an SD card inserted? May also be worth trying to run without a SIM card.

If all that fails, then this sounds very much like a hardware fault, and from the number of subsystems affected is probably a motherboard problem.

How old is your device- sounds like a warranty claim is in order!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I would have suggested a hard reset, but as you have flashed the ROM, that would have happened anyway. I assume you've tried running it without an SD card inserted? May also be worth trying to run without a SIM card.

If all that fails, then this sounds very much like a hardware fault, and from the number of subsystems affected is probably a motherboard problem.

How old is your device- sounds like a warranty claim is in order!

Mate now theres the problem bough the phone secondhand from ebay about 3 mnths ago gutted as well as i loved it. looks likeim gonna get the M3100 from orange on contract and keep the imate as a back up. or use it as an expensive mp3 player lol.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.