• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Unable to sync Qtek 8500

4 posts in this topic

Posted

Greetings one and all.

I've had an issue that's developed over the last few weeks with my Qtek 8500. Every time I try to sync it with my computer, I get little more than a partial success before it fails and both the Windows ActiveSync program and that on the 8500 give me at "Attention required" message, which when I click on it tells me:

"Synchronisation could not be completed. If this condition persists, try deleting and then re-creating the device's sync relationships.

Support code: 80004005"

I have tried following this advice, but to no avail. I have also tried uninstalling ActiveSync from the computer and reinstalling the newest version from scratch. I am using the USB cable supplied with the handset. I have tried to Google the error code, and searched Microsoft's own support database, but all of the information I've been able to pull up has been very antiquated, dating from 2004/5, or even earlier. Much of that information has also not even been directly related to Windows Mobile or ActiveSync.

Can anybody offer me any assistance? I really need to sync my contacts at the moment, as I've only got contacts from A-F successfully stored on my phone!

Many thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Greetings one and all.

I've had an issue that's developed over the last few weeks with my Qtek 8500. Every time I try to sync it with my computer, I get little more than a partial success before it fails and both the Windows ActiveSync program and that on the 8500 give me at "Attention required" message, which when I click on it tells me:

"Synchronisation could not be completed. If this condition persists, try deleting and then re-creating the device's sync relationships.

Support code: 80004005"

I have tried following this advice, but to no avail. I have also tried uninstalling ActiveSync from the computer and reinstalling the newest version from scratch. I am using the USB cable supplied with the handset. I have tried to Google the error code, and searched Microsoft's own support database, but all of the information I've been able to pull up has been very antiquated, dating from 2004/5, or even earlier. Much of that information has also not even been directly related to Windows Mobile or ActiveSync.

Can anybody offer me any assistance? I really need to sync my contacts at the moment, as I've only got contacts from A-F successfully stored on my phone!

Many thanks in advance.

You didn't mention, if you tried to delete the AS partnership in the phone.

So go to Activesync>press right button OPTIONS>1 SETTINGS and delete the partnership. Then try to re-create it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You didn't mention, if you tried to delete the AS partnership in the phone.

So go to Activesync>press right button OPTIONS>1 SETTINGS and delete the partnership. Then try to re-create it

I thought I did mention that when I said I tried to follow the advice given in the error message. I've tried removing the partnerships from both the ActiveSync control on the computer, and through the handset itself, but to no avail.

Thanks for your suggestion though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm having the same problem and am giving up in disgust on this phone.

ActiveSync and or the phone keeps changing COM ports! I'll literally set this up to sync, sync, walk away and come back and it's broken. It keeps breaking again and again.

The contacts list is also inexcusably slow and sometimes a number is missed when I dial. I swear, my old SMT5600 kicked this thing's BUTT. I regret busting it. Maybe I can buy another on eBay.

I look at Treos and the Blackjack and they don't have Voice Dial. WTF with that?

I'm very frustrated right now, can you tell? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.