Sign in to follow this  
swarmnovacoil

SD card problem!!

Recommended Posts

My mpx200 recently got wet (got soaked in the tub) but after letting it sit for some time (>24hours) I finally got it to work. It recognizes the storage card and stuff... (it was still on wm2005 too, but I downgraded it to 2003 now)

Then I tried putting in a 2gb SD card in it... and though it still works, now it can't detect my SD card at all! (even if I use my old 128mb one) When I try to remove it while the unit is on, the screen flickers then the phone hangs. I tried to turn it on while the card is in the unit, but my phone doesn't detect it anymore..

help pls~! :rolleyes:

Edited by swarmnovacoil

Share this post


Link to post
Share on other sites
xusso    0
My mpx200 recently got wet (got soaked in the tub) but after letting it sit for some time (>24hours) I finally got it to work. It recognizes the storage card and stuff... (it was still on wm2005 too, but I downgraded it to 2003 now)

Then I tried putting in a 2gb SD card in it... and though it still works, now it can't detect my SD card at all! (even if I use my old 128mb one) When I try to remove it while the unit is on, the screen flickers then the phone hangs. I tried to turn it on while the card is in the unit, but my phone doesn't detect it anymore..

help pls~! :rolleyes:

Hi, have you tryed a hard reset?

I had a similar problem that was only solved that way.

Hope it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.