• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

SPV M700 SD card issue with mobile media player

3 posts in this topic

Posted

Hi all, first of all can I say a big thank you for all the great info on the site. If it hadn't been for this site my SPV M700 was gonna go back, after the tinny sound (not tried the fix yet as don't have RAR extractor at work) and the GPS not setting up properly, but after a while round here i see there's hope.

One problem i have been having is when trying to use mobile media player, it kept reporting no library was present, and when i tried to add one it would find media files but stopped halfway through adding them to the library, also it would not let me create a playlist, if i tried it gave the error "the system cannot find the specified file".

I did a hard reset of the handset, reinstalled everything, TomTom, music via the sync of media desktop and all was well, storage card was in the library menu and worked great, for about an hour, now it is doing exactly the same, in media there is no library to select as before and adding just stops.

I can play the files, i just have to open file and queue the ones i want but it would so much easier and quicker to be able to do it by artist or album from the library.

Any help much appreciated.

Steve

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

From your computer, open the storage card folder and delete the folder which is entitled something like MSEMDATA, alternatively you can do it from your PPC by opening the storage card folder, just remember to make all folders visible which can be done from options > show all files.

Hope that's helped

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi all, first of all can I say a big thank you for all the great info on the site. If it hadn't been for this site my SPV M700 was gonna go back, after the tinny sound (not tried the fix yet as don't have RAR extractor at work) and the GPS not setting up properly, but after a while round here i see there's hope.

One problem i have been having is when trying to use mobile media player, it kept reporting no library was present, and when i tried to add one it would find media files but stopped halfway through adding them to the library, also it would not let me create a playlist, if i tried it gave the error "the system cannot find the specified file".

I did a hard reset of the handset, reinstalled everything, TomTom, music via the sync of media desktop and all was well, storage card was in the library menu and worked great, for about an hour, now it is doing exactly the same, in media there is no library to select as before and adding just stops.

I can play the files, i just have to open file and queue the ones i want but it would so much easier and quicker to be able to do it by artist or album from the library.

Any help much appreciated.

Steve

I find that I am having to delete the MSMETADATA file fairly regularly - not sure why it keeps happening shouldn't Microsoft sort out a fix? Once I have deleted it then I have to 'update library' ND IT ALL WORKS FINE AGAIN.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.