• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

tcpmp wma codec error with Dash wm6

10 posts in this topic

Posted

with wm5 on my Dash, tcpmp 71rc1 would recognize through file type association list and read wma files. played them with no problem. now that i have upgraded to wm6, tcpmp doesnt recognize or read wma's. it gives me a codec error stating wma is not supported by the player. even when exploring to the wma file. upgraded tcpmp to version 0.81rc1, still with the same problem. using CorePlayer 1.0.4, it reads them BUT the audio skips randomly every few seconds. i figured it was somethin to do with the buffers in CorePlayer, but making the numbers higher or lower still skips randomly. thought overclocking would have worked but thats not it either. of course windows media player reads themfine, but i like the EQ feature in tcpmp and coreplayer. thought there might have been a wma plugin for tcpmp. guess not since ive been searchin for a solution the past few days. anyone have any ideas or suggestions about what could be done to fix this problem? besides switchin over to mp3 becasue i like the way wma handles stereo resonation and any other file type isnt recognize by windows media player in the library. i know im just too damn picky.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I posted about this a few weeks ago... Still looking for a solution.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I posted about this a few weeks ago... Still looking for a solution.

forgive me for being ignorant .. bu where to downlad the latest version from these days? the regular site seems to be down ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

forgive me for being ignorant .. bu where to downlad the latest version from these days? the regular site seems to be down ?

tcpmp has been discontinued. 0.81rc1 isnt really an update. just modified a small bit. theres a link which compares both 0.72rc1 and 0.81rc1. another thing that sucks about this wm6 update is winamp remote/orb will not work even when switchin up stream types. pls, windows, flash, 3g. i figured there would be a fix for this wm6/wma/tcpmp issue by now. wonder why no fix.

http://www.pxdxa.com/read.php?tid=23096

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You need the Ac3 codec plugin for tcpmp. Search airfagev.com for the plugins. Mine works great.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You need the Ac3 codec plugin for tcpmp. Search airfagev.com for the plugins. Mine works great.

you sure u understood the problem? ac3 has nothin to do with wma. i even gave it a try. doesnt work. ur device a dash with wm6???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There is a resolution, u need the dll files you need to paste these in the tcpmp directory.

wmvplugins.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

There is a resolution, u need the dll files you need to paste these in the tcpmp directory.

oh my god... i havent been on this site for a good while and somethin told me to check it out again. webstas... i had been lookin for this solution since may and gave up after july. ur the man. thing is i've converted all my music to aac+ but now i can use orb with this fix. thank you a million. by the way.... where did u find this fix?

Edited by NaW7iG
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There is a resolution, u need the dll files you need to paste these in the tcpmp directory.

Thank you so much for this fix!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you so much for this fix!

so...do you just drop these into the tcpmp dir?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.