Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Goto first unread

24 posts in this topic

Posted · Report post

Or is it just me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Or is it just me?

well it appears to be working now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nope still broken here, and [ float ] tags are being displayed rather than processed in the news topics?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Unprocessed tags should now be fixed, getnewpost is in process of being fixed!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fixed :)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fixed ;)

P

Was just going to report this when I saw this post.

It doesn't seem to work for me, anyone else?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Which link are you clicking and it's not working? (specifically where on the site)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Go to last post hasnt been working for a few days. It takes you to start of last page not the last post).

(Clicking on go to last post after searching for new posts)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm confused, I don't seem to be able to replicate it at all... could you possibly take a screenie and show me which link you are clicking? Thanks!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm confused, I don't seem to be able to replicate it at all... could you possibly take a screenie and show me which link you are clicking? Thanks!

P

For example, I get an email telling me someones replied to a topic I was watching, with the usual link, but it links to the top post in the last page of the topic.

Below is the email I got related to this topic with the link intact

================================================================================

==========

Paul (MVP) has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled "Goto first unread".

The topic can be found here:

http://www.modaco.com/index.php?showtopic=...view=getnewpost

There may be more replies to this topic, but only 1 email is sent per board visit for each subscribed topic. This is

to limit the amount of mail that is sent to your inbox.

================================================================================

==========

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Now when I hit that link you've posted (this one, I get taken to the last post (Firefox)

;)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

IE7, neither the first unread or last post links (with red arrows in attached) work.

Firefox both work...

post-20052-1193053603_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm also on IE7

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Same problem here, doesnt appear to be appending the /goto-first-unread/ bit in IE? (Not got ff atm to test otherwise...)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ah, OK, so it's an IE problem.

I'm looking into it!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Should be fixed now!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Should be fixed now!

P

That seems to be it all right, I had to log out and back in again but it seems to be working again.

Give yourself a cookie ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Good work fella.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hate to be the bearer of bad news, but it dignt work for me there on clicking the link in the email telling me that jimbouk replied (Link below)

==================================================================

jimbouk has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled "Goto first unread".

The topic can be found here:

http://www.modaco.com/index.php?showtopic=...view=getnewpost

==================================================================

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No probs, we're still investigating...

Incidentally, does that link work second time you click it?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No probs, we're still investigating...

Incidentally, does that link work second time you click it?

P

Yes it works the 2nd time, and 3rd and 4th ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Go to next newest/oldest post isnt working either ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

IE7, neither the first unread or last post links (with red arrows in attached) work.

Firefox both work...

This is happening again.

Firefox - OK.

IE7 - Broken. Goes to the first post on the page with the last post.

Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey, I think this is FINALLY completely fixed :D

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.