aurorasi

WM5 - IE saved passwords

4 posts in this topic

Hi,

I have never used Windows Mobile before and I have a small problem.

When I was surfing the internet using our works wifi, IE prompted for a username and password. I entered the domain information (which should have worked) but it failed. The only problem I have is that I selected "save username and password" so IE no longer asks me.

Now each time I try and access the internet, I just get an incorrect username/password dialog box and I can't find out how to clear all saved passwords for IE.

I have downloaded and installed a registry editor but I can't even find relevant entries in any registry root!

Could someone please tell me how I could clear this saved password?

Thanks in advance

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I have never used Windows Mobile before and I have a small problem.

When I was surfing the internet using our works wifi, IE prompted for a username and password. I entered the domain information (which should have worked) but it failed. The only problem I have is that I selected "save username and password" so IE no longer asks me.

Now each time I try and access the internet, I just get an incorrect username/password dialog box and I can't find out how to clear all saved passwords for IE.

I have downloaded and installed a registry editor but I can't even find relevant entries in any registry root!

Could someone please tell me how I could clear this saved password?

Thanks in advance

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had similar.

Go out of range of the wifi you were connection to.

Turn on your mobile device wifi.

It will list your previous connection (as out of range). Tap and hold.

From the drop down list tap "remove settings".

That should be it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had similar.

Go out of range of the wifi you were connection to.

Turn on your mobile device wifi.

It will list your previous connection (as out of range). Tap and hold.

From the drop down list tap "remove settings".

That should be it.

Thanks, I'll give that a try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.