audiofx81

Another US user with AT&T issues + the other "bugs"

Recommended Posts

audiofx81    0

I just recieved my 503g. While i can get signal and make and recieve calls just fine it does take entirely too long to find network after a soft reset. The keyboard lag is really unbearable. I think i can type faster on the soft keyboard :P. 3G speeds are working fine thus far. My intial impression of the phone is wow its much bigger and thicker then i expected. However if the device functions as it should with rom updates I can see myself forgetting about the kaiser :). I hope i made the right choice in not waiting for the kaiser. Thanks to all!

Share this post


Link to post
Share on other sites
audiofx81    0

Also i noticed the up arrow next to the red function button is not making uppercase letters for me. Anyone else have this problem? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
maevro    0

I was really worried about this AT&T issue but with the settings I am using, I have hardly any delay in finding

service. Maybe it is where I live and the amazing 3G signal? I don't know but so far so good.

I will check on the up arrow later.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.