• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Help Please

2 posts in this topic

Posted (edited)

Ok so the other day i took the battery cover off my 3125 without turning it off and now the phone wont start up. It will come on but the screen has four stripes a Red one at the top a green one in the middle a blue one below that and at the very botton there is a little white one. At the top of the phone it says STAR100 IPL 2.04.0001 then below that it says STAR100 SPL 2.04.0000 and then below that it says STAR100 IU. The phone will not respond to anything i cant turn it off with the power button the only way it shuts down is when i take the battery out it even works without the battery cover on. So if there is anybody that can help me with this problem I would greatly appreciate it.

Ok so i figured out the problem. Somehow the camera button was stuck and almost loged inside the phone i got it out and it works fine now.

Edited by Lucky 13
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Lucky

You are the Man!

I had the: STAR100 IPL 2.04.0001 then below that it says STAR100 SPL 2.04.0000 and then below that it says STAR100 IU.

My wife droped my Phone And I could not work out what was wrong!

Read your post checked the camera button and sure enoth it was stuck in!

Cheers Dude!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.