• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

HELP! Magician cannot be flashed!! :(

3 posts in this topic

Posted · Report post

After I flashed Big Storage Rom and 2.03 new rom, it cannot be reflashed.

The RUU log like this(flashing at bootloader mode):

20:06:19:875 [msg] : Version : [1.4.8].

20:06:22:937 [msg] : Current Not in CE Mode or in CE Mode but ActiveSync Not Connected.

20:06:27:156 [msg] : Disconnect ActiveSync .... [2]

20:06:27:156 [msg] : Start Get Connect Port.

20:06:27:343 [msg] : Current in BL Mode. Open Port : [\\.\WCEUSBSH001] OK.

20:08:47:984 [err] : BL Get Device Data Error.

20:08:47:984 [msg] : START UnInitialization !

20:08:48:500 [msg] : END UnInitialization !

And I run RUU in normal mode(turn on magician):

20:14:13:281 [msg] : Version : [1.4.8].

20:14:13:281 [msg] : Config Info : [776571],[1],[1],[0].

20:14:14:234 [msg] : Current in CE Mode.

20:14:21:515 [msg] : Device BL VER : [] [].

20:14:21:515 [err] : Device CID Error.

20:14:21:515 [msg] : Update Image. CE : [4], MSystem : [2], Radio : [1]

20:14:39:609 [msg] : Check Ac in CE mode. AC : [1]

20:14:41:125 [msg] : IsBL. BL : [0]

20:14:45:390 [msg] : Enter BL OK.

20:14:49:468 [msg] : Disconnect ActiveSync .... [2]

20:14:49:468 [msg] : Start Get Connect Port.

20:14:49:468 [msg] : Cann't Find Any USB Port

20:14:53:078 [msg] : Cann't Get COM Port Response.

20:14:53:078 [msg] : Open USB and COM Port Error. [1]

Can anyone help me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can you manually put the device in bootloader mode and then try flashing?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can you manually put the device in bootloader mode and then try flashing?

No, I can't. The 1st log is produced after I manually put the device in bootloader mode. The problem maybe "BL Get Device Data Error", but I don't know how to sove it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.