• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

HSDPA

5 posts in this topic

Posted

I've unlocked my Vario II from T-Mobile and now use it on 3UK. I'm in a HSDPA enabled area and this shows on my mates new LG Viewty but my MDA Does not show the 'H' symbol even when downloading.

Should it show the 'H' symbol or does this not appear on the Vario II?

Cheers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It depends on your Radio and OS ROM versions. If you are running Windows Mobile 5 and with the Factory T-Mobile Radio ROM then you will not see the H Icon.

If you go to Start, Settings, System, then Device Info it will show you the Radio Version.

I have the exact same PDA, and when I bought it the Radio was so out-dated that it didn't even support HSDPA! (1.08 - Compared the 1.54 that I'm now using)

If you post back with your ROM Version, ROM Date, Radio Version and Protocol Version it might help us tell you if something is wrong on your PDA to cause issues with 3 and so we can give you instructions on how to solve it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It depends on your Radio and OS ROM versions. If you are running Windows Mobile 5 and with the Factory T-Mobile Radio ROM then you will not see the H Icon.

If you go to Start, Settings, System, then Device Info it will show you the Radio Version.

I have the exact same PDA, and when I bought it the Radio was so out-dated that it didn't even support HSDPA! (1.08 - Compared the 1.54 that I'm now using)

If you post back with your ROM Version, ROM Date, Radio Version and Protocol Version it might help us tell you if something is wrong on your PDA to cause issues with 3 and so we can give you instructions on how to solve it.

Thanks for your help :(

I've just had a look at the info screen you said and this is what it says:

ROM version: 3.60.110.4

ROM date: 09/05/07

Radio version: 1.50.00.00

Protocol version: 32.83.7020.20H

I've just installed the Windows Mobile 6 from these forums and have to say I love it. It's so much more useable than what I used to have on. I've not used this MDA for nearly a year and I was going to stick it on eBay until I found this site.

The only thing I miss is I used to have pocket msn for MSN which was like using the real MSN on a pc but I can't find it anywhere online. I've tried loads of other messengers and ebuddy but they are rubbish. MSN used to hide in the background and make a sound when I received a message but these others like ebuddy don't.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

:( I think I've got it working. The 'H' symbol must not appear on my version but I've just been messing around with some little program I found called 'HTweakC' which lets you enable/disable HSDPA via a simple menu.

I've just done a speed test and got this:

http://www.speedtest.bbmax.co.uk/results.p...3&v=3044997

I was getting around 350 kbps which is I think the standard 3G speeds so I'm guessing 1510 kbps is deffo HSDPA :D

I just downloaded an MP3 I had on my server and it came down in less than a minute.

I just a seperate site just to make sure and it gave more or less the same result:

212622251.png

Edited by 3MB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

:( I think I've got it working. The 'H' symbol must not appear on my version but I've just been messing around with some little program I found called 'HTweakC' which lets you enable/disable HSDPA via a simple menu.

I've just done a speed test and got this:

http://www.speedtest.bbmax.co.uk/results.p...3&v=3044997

I was getting around 350 kbps which is I think the standard 3G speeds so I'm guessing 1510 kbps is deffo HSDPA :D

I just downloaded an MP3 I had on my server and it came down in less than a minute.

I just a seperate site just to make sure and it gave more or less the same result:

212622251.png

Try this

PocketMSN.cab

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.