Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Music playback on HTC S730

8 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

During music playback on the S730 I have noticed an annoying "stopping" of tracks. It lasts just a split second and will occur every 10 or 15 minutes. It's as if the audio output was momentairly switched off and then back on again. The same occurs if I use the HTC audio manager so it is not just with WMP.

I have used two different cards in my phone and the issue remains. I have also used the cards in other phones with WMP and playback is perfect.

Anyone else noticed this???

>>>Has anyone found this problem<<<<

Edited by 17-APG
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

During music playback on the S730 I have noticed an annoying "stopping" of tracks. It lasts just a split second and will occur every 10 or 15 minutes. It's as if the audio output was momentairly switched off and then back on again. The same occurs if I use the HTC audio manager so it is not just with WMP.

I have used two different cards in my phone and the issue remains. I have also used the cards in other phones with WMP and playback is perfect.

Anyone else noticed this???

>>>Has anyone found this problem<<<<

Same on my device. Didn't find a solution.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had a similar issue some time back on a SP5 Smartphone and found it was an application I had installed (cannot remember which one) which was stressing Windows Media Player out. I uninstalled it and the problem never reoccurred. I don't know if this helps at all.... :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had a similar issue some time back on a SP5 Smartphone and found it was an application I had installed (cannot remember which one) which was stressing Windows Media Player out. I uninstalled it and the problem never reoccurred. I don't know if this helps at all.... :)

Thx, I did a hard reset of my device last weekend mainly because of the terrible memory problems I am having and this issue still rermains with WMP (and with the memory).

This is really annoying cause I now use an 8 gig card in there full of music. Makes my iPod kind of redundant when I am travellimng abroad. Looks like we have a problem then with music playback.

Anyone else with the same problem out there that might have a fix??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you tried reformatting your storage :) card?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you tried reformatting your storage :) card?

Yes, tried that too and still the same. I have used my card in another WM smartphone (but not 730) and the music palys back perfectly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Could this be related to the video playback issues caused by those missing drivers?

Perhaps a relevant question: Does this only occur with tracks encoded in 192+ bps? Or also with lower quality tracks?

Edited by M Brouns
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Could this be related to the video playback issues caused by those missing drivers?

Perhaps a relevant question: Does this only occur with tracks encoded in 192+ bps? Or also with lower quality tracks?

|Could be something to do withthe video issues and lack of drivers referred to in other posts; I am not sure. But I will stop tracks now to check if they are at or over 192 Kbps. Will let you know ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.