kbc530

message sent allert on vibrate

3 posts in this topic

Once more a noob Q. On my T-Mo MDA. I use it in vibrate98% of the time. When I send a text message, i get the annoying "text sent" allert/with a vibrate. How do I get rid of that. It bugs the He77 out of me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Once more a noob Q. On my T-Mo MDA. I use it in vibrate98% of the time. When I send a text message, i get the annoying "text sent" allert/with a vibrate. How do I get rid of that. It bugs the He77 out of me.

:D Have you tried going to message option from the new SMS inbox then unselecting "request message delivery notifiction"? :)

By the way, that green thing on your signature is great and it's all true! where did you get it?

Edited by Mr Alom
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D Have you tried going to message option from the new SMS inbox then unselecting "request message delivery notifiction"? :)

By the way, that green thing on your signature is great and it's all true! where did you get it?

Ya, I have tried that. So the other day I sent a text with the vibrate off. It made a sound as well. Who cares. Any-hoo. Check out danasoft.com that is where I got the troll.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.