• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Device crashes after use and locks screen

4 posts in this topic

Posted

I have a problem with my Tmob MDA Compact III. After using my device for whatever reason, I will come back to it after a few minutes to find that I cannot turn it back on. That is, the screen has turned off as expected, and normally the green flashing led is flashing intermitantly as normal. However pressing the power button has no effect in turning the screen back on. I have checked re battery issues and that seems fine, however this does not happen when it is plugged into the mains. The only way to get back into the device is to remve the battery and turn it back on. I have found when doing this however that the device is far sower to reach the main WM Today screen, especially on the screen prior to the Windows 'loading' screen. I have found that sometimes the screen is not off, but actually dimmed, very low and a dark navy in appearence. Again, the only way to regain control is to remove the battery.

I am running WM6 (standard fro TMob) and have only ran the offical ROMs on it. I've not tinkered with the internals at all! I have performed a hard reset of the device hoping that this would resolve this issue but unfortunatly this still continues.

I'm stuck now and desperatly after help. Cant afford a new phone and contracts not up for ages yet.

Help!!

Welshgaz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You say youve upgraded roms official ones? where from

How long ago did you do this?

When did this problem start?

After reflashing last time did you hard reset unit?

Have you done any reg editting on unit?

Installed anything new just prior to screen powering off?

Worse case its not the screen poss mainboard its the powermanagement whats causing this issue, personnally id try hard reset, if still same then reflash unit Use prior rom to the one your currently using

What rom is it your using?

If you need a salvage image you can locate them all over good site to gain advice links etc on this is

xdadevelopers.com

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You say youve upgraded roms official ones? where from

How long ago did you do this?

When did this problem start?

After reflashing last time did you hard reset unit?

Have you done any reg editting on unit?

Installed anything new just prior to screen powering off?

Worse case its not the screen poss mainboard its the powermanagement whats causing this issue, personnally id try hard reset, if still same then reflash unit Use prior rom to the one your currently using

What rom is it your using?

If you need a salvage image you can locate them all over good site to gain advice links etc on this is

xdadevelopers.com

The roms are from TMobile and are the offical ROMS. I've never installed anything other than the official TMobile ROMS. I upgraded approx 4 months ago and all has been well until the last few weeks when this problem has occurred. I can think of nothing that I've installed that could have started this off. I hard reset after installing the WM6 ROM and folowed the instructions fully.

I've found that if I set the today screen timout to off the device tends go far longer before crashing which i guess points toward power management.

Any ideas?

Thanks for your reply so far.

Welshgaz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi

i had the same problem....

i haven't touched the ROM's. so still the original..

Any ideas???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.