• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

MMS stuck in outbox...

3 posts in this topic

Posted

Not sure why this is happening lately...maybe because I have been traveling and my service has been changing from Tmobile/Suncom/ATT....?

I try to send any picture message to anyone and it sits stuck in the outbox with a little clock timer. I've tried messing with sending options, resending, I've fiddle with everything it feels like... soft resets....

Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think I may have found an issue...

Can someone please copy/tell me their settings in the following....

start>settings>connections>GPRS>T-Mobile MMS

THanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think I may have found an issue...

Can someone please copy/tell me their settings in the following....

start>settings>connections>GPRS>T-Mobile MMS

THanks

I had a similar issue when I first got my phone-I could not send/receive sms or mms messages. Messed around with settings for a week and finally hard reset it per tmoble support-have not had any issues since. I think the rom upgrade to version 1.11.531.5 is supposed to take care of that also

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.