• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

How to Configure AT&T Q9H for T-Mobile USA

2 posts in this topic

Posted

Hello,

I acquired an AT&T Q9H and unlocked it.

-- Works for voice calls on T-Mobile using my T-Mobile USA SIM card.

-- But unfortunately...nothing else.

- Cannot get the Browser to work..

- Tried all the settings for "The Internet"...nothing works.

-Wondering if any root certificates of T-Mo have to be installed ?

- Any help from any one..?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello,

I acquired an AT&T Q9H and unlocked it.

-- Works for voice calls on T-Mobile using my T-Mobile USA SIM card.

-- But unfortunately...nothing else.

- Cannot get the Browser to work..

- Tried all the settings for "The Internet"...nothing works.

-Wondering if any root certificates of T-Mo have to be installed ?

- Any help from any one..?

Thanks

---------------------------------------------------------------------------------------------------

GPS Hunter

Go to Settings --> Connections --> GPRS -->Delete all then add new:

Name it T-Mobile Internet

Connects to: Internet

Access Point: wap.voicestream.com

User Name: (blank)

Password: (blank)

Authentication Type: None

Primary DNS: 216.155.175.105

Secondary DNS: 216.155.175.106

IP Address: (blank)

Next ---->

Add another one:

Label it: T-Mobile WAP

Connects to: WAP Network

Access point: wap.voicestream.com

User name: (blank)

Password: (blank)

Authentication Type: None

Primary DNS: 0.0.0.0

Secondary DNS: 0.0.0.0

IP address: (blank)

Now go back out to Proxy section, then -->

Delete all.........

Add T-Mobile Proxy as name

Connects from: The Internet

Connects to Wap Network

Proxy (name:port): 216.155.165.50

Type: WAP

User name: (blank)

Password: (blank)

This is how I have my setup for T-mobile and I get total internet access. However, I have the 19.99 internet package added. Hope this helps!!!!!

Make sure the settings on both browsers are set to "the internet" and do not check "automatically detect settings."

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.