• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Where is my storage card and WiFi

2 posts in this topic

Posted · Report post

I have a HW6915 and managed to run the battery right down by leaving the GPS on overnight, I think.

In the morning when I tried to switch it on it showed the reset screen as if I had pushed the reset button and then a message saying that the battery was low and I could lose my files.

I swapped the battery for my spare and the system started up. I went round to a friends house and tried to connect to his WiFi but it said that it needed the key. When I viewed the available networks all of the other networks have disappeared. We were on our way out so I did not find the key to my friend's network. When I got home I tried to connect to my network but the network is not found. I entered the connction details again but it does not connect showing as unavailable and now Available, but still does not connect.

The 2 GB storage card is not being recognised by the device: The Memory setting says Storage card "Not installed" although the Settings/System/About shows the Expansion slot as "In use".

Will a hard reset cure these problems? If so can you remind me of what to do as I have nislaid my Reference Manual.

Thanks

Nev

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It has cured itself!

I changed the battery and recharged it without making the storage card visible. I then put the spare battery back in to charge that as well and suddenlyeverything is working again. I can see the storage card so TomTom works as the maps are on the storage card, see WiFi networks and it turns on and off instantly.

While it was playing up it took 2 or 3 seconds to respond to the power button. This might be why I ran the battery down because I would keep pressing the button till something happened. Has anyone seen this behaviour before and have a fix for it?

Time to backup again!

Nev

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.