Sign in to follow this  
Followers 0
shilohpyte

X500 Bluetooth problem

4 posts in this topic

Hi All

Rather a newb's query, so apologies in advance, but I couldn't see that it had already been covered before.

Just acquired a pre-owned X500 that has been well-used. The guy I bought it from included a Bluetooth external GPS receiver in the sale, saying that he'd had problems with the internal antenna. Sure enough, the internal antenna doesn't seem brilliant, but I cannot try out the external Bluetooth device as I cannot switch on Bluetooth on the X500.

Have tried all sorts of different approaches, but all I get is the spinning disc that indicates WM is doing something and then it times out.

Device is running WM 6 (I am told) and I have found something that tells me it's Major Version 032, if that helps!

Would be grateful for any advice,

Richard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, nearly 10 hours in, 72 viewers but no replies.

Is this just an incredibly naive question, or a problem to which there is no known answer?

Quite happy for any response, no matter how abusive :D

Richard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow!

200+ viewers over the course of a weekend and still not a reply - not even a "Yeah, I've got that problem as well!"

Is this problem either previously unencountered, or so simply resolved that I should be shot?

TIA

Richard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you click on the 'G' at the top, you can run wireless manager and then turn on Bluetooth there?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.