• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

My Phone won't turn on

7 posts in this topic

Posted

HELP!!

I don't know what's wrong with my SGH i600. I have WM6 and it's been working perfectly. But yesterday it just shut off the phone.

I go to Wireless Manager trying to Turn it On and it just stays there and doesn't do it?

Does anyone know why?

I tried with another SIM card and it's not that. It just stays as if it had the antenna/radio OFF with the X on top of the screen.

I tried the Hard-reset and nothing it's still the same stuff.

Any help?

Alex. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

HELP!!

I don't know what's wrong with my SGH i600. I have WM6 and it's been working perfectly. But yesterday it just shut off the phone.

I go to Wireless Manager trying to Turn it On and it just stays there and doesn't do it?

Does anyone know why?

I tried with another SIM card and it's not that. It just stays as if it had the antenna/radio OFF with the X on top of the screen.

I tried the Hard-reset and nothing it's still the same stuff.

Any help?

Alex. :D

Try to reset your mobile, go to settings - security - reset , the password is 0000 or 000000

if does not work, you may try to refrash the ROM

good luck

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try this,

disconnect the battery from the phone, pput it back after a few seconds.

connect your charger to the phone, wait a few minutes for the battery logo to come up, than try to turn your phone on

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've tried both solutions, thank you very much for your help guys. :o

But unfortunately none of them is working. :lol:

I really don't know what's wrong with this phone.

Works perfectly as a PDA but the fact that the phone doesn't turn on makes me really angry. :D

Any other thing that you think it may work? :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've tried both solutions, thank you very much for your help guys. :o

But unfortunately none of them is working. :lol:

I really don't know what's wrong with this phone.

Works perfectly as a PDA but the fact that the phone doesn't turn on makes me really angry. :D

Any other thing that you think it may work? :(

you may need to send your device to the dealer for repair? If you cannot do so, did you try to flash the ROM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same Problem here with my i607. It just shows windows logo for a second and then gives up.

Worst part is there is no way to re-rom the device because it wont go into modem mode while stuck in airplane mode. Is there a way to re-rom from a rom rather then through active sync?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

This only happens when you flash the phone and it does not complete. The phone is not bricked, re-flash.

Edited by bluntvillan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.