xspyda

Instant Messaging - something odd going on?

3 posts in this topic

I use a Nokia N95 and have used the IM+ application for some time now for IM on the move. Initially, with the standard w&w package I was not able to connect on any service as I understand the relevant ports were bolocked.

Since upgrading to w&w plus it's been working fine ... up until now that is!

I cannot connect to ANY IM service anymore. I have contacted TM who have confirmed I still have w&w plus and nothing has changed at their end - except they say that they are clamping down on users on w&w standard who are using their phone as modems.

Anyone else having problems with IM services on the TMob network currently?

EDIT: I think it my have something to do with point 2 in post #19 of THIS THREAD.

Edited by xspyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you upgraded to the new £200 allowance? I was told that if I did then I would lose W'n'W Plus.

[Edit] Just read your post in the other thread.[/Edit]

Edited by Confucious
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you upgraded to the new £200 allowance? I was told that if I did then I would lose W'n'W Plus.

[Edit] Just read your post in the other thread.[/Edit]

Yep, and how I wish I had not done so!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.