Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Email problem with v1615 WM6.1

5 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

I have an account with my domain host where the send and recieve ( mail.mydomainname and smtp.mydomainname) are my domain name and not the ISP which is good as I can use my outlook from other ISP's with my laptop via wifi and the phone via wifi. However when using GPRS I can't send mail although I receive it OK. What is the problem and how can I fix it?

Edited by shirozina
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have an account with my domain host where the send and recieve ( mail.mydomainname and smtp.mydomainname) are my domain name and not the ISP which is good as I can use my outlook from other ISP's with my laptop via wifi and the phone via wifi. However when using GPRS I can't send mail although I receive it OK. What is the problem and how can I fix it?
I fixed it but not sure how I reentered every option in the account details and copied this from my laptop and desktop machines but still no go. In frustration I deleted the account off the phone and did a fresh install using the same exact data and it now works.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I fixed it but not sure how I reentered every option in the account details and copied this from my laptop and desktop machines but still no go. In frustration I deleted the account off the phone and did a fresh install using the same exact data and it now works.

I've had that a few times. It's very annoying but appears to have stabilised too.

Are you using Voda? If you're having trouble sending over gprs using an smtp server which isn't send.vodafone.net, occasionally their network rejects it. It's a PITA and documented in my thread elsewhere on this forum.

Edited by Webreaper
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've had that a few times. It's very annoying but appears to have stabilised too.

Are you using Voda? If you're having trouble sending over gprs using an smtp server which isn't send.vodafone.net, occasionally their network rejects it. It's a PITA and documented in my thread elsewhere on this forum.

Yes it's Vodafone and I have my own domain name smtp server. It's been working fine since I did the delete and reinstall account.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just to follow up on this thread, it seems that WM6.1 has a "severe" (Microsoft's words, not mine) bug with SMTP, which means that an email account can become permanently corrupted so it will no longer send email until it's deleted and recreated. Details here:

http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index....6-1-smtp-issues

http://forums.microsoft.com/WindowsMobile/...5&SiteID=65

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.